Tibber Pulse P1

Tibber Pulse P1

Tibber Pulse P1
Pulse är en smart realtidsmätare som mäter hur mycket el ditt hem förbrukar i realtid via Tibber-appen. Framtagen för de nya elmätarna med P1-port som rullas ut i Sverige just nu.

• Kräver en P1/RJ12-port
• Pratar med Tibber via Wi-Fi (2.4 GHz)
• Lastbalansering för Easee och Zaptec

Mät pulsen i ditt hem.
Mät pulsen i ditt hem med Pulse P1. Det är en smart energimätare som noggrant registrerar elförbrukningen från din elmätare med en uppdateringsfrekvens på upp till varannan sekund. Mätaren skickar sedan denna data via WiFi till Tibber-appen. Informationen som samlas in används sedan i appen för att optimera laddningen av din elbil smartare, göra ditt hem mer energieffektivt och mycket mer.

Mät din elförbrukning.
Mät din elförbrukning med en Tibber Pulse. Den ger dig möjligheten att se exakt hur mycket elektricitet ditt hem förbrukar i realtid.

Ladda bilen smartare.
Optimera laddningen av din bil genom att integrera en Pulse med din laddbox. Med Pulse kan du dra nytta av automatisk lastbalansering, vilket gör att du kan ladda din bil på ett smartare sätt.

Kräver en aktiverad P1-port.
För att använda Pulse P1 behöver du en aktiv P1-port. Pulse P1 ansluts till P1/RJ12-porten som finns på moderna elmätare som för närvarande implementeras i landet.

Hållbart tillverkad.
Tibber Pulse P1 tillverkas i Europa med omsorgsfullt utvalda komponenter för att säkerställa en hållbar produktion.

Enkel att installera.
Installationen av Pulse P1 är enkel. Anslut enheten till P1-porten på din elmätare med den medföljande RJ12-kabeln. Sedan följer du bara instruktionerna i Tibber-appen. Installationen kan utföras utan hjälp från en elektriker och är enkel att genomföra på egen hand.

Läs mer om Tibber Pulse P1

Tibber Pulse P1

Smarta hem

Hitta Tibber Pulse P1 även hos:








Rulla till toppen