

Pepparkaksformar 3D-modeller
Bygg roliga pepparkaksmodellerVälj mellan olika modellerFör hela familjenMed de här pepparkaksformarna kan hela familjen vara med och sätta ihop supergoda och spektakulära bakverk. Formarna finns i flera olika…
Läs mer...


Gräddvisp med sprits
Sprits i bottenVispar 1-2 dl grädde åt gångenPraktisk förvaringMed gräddvispen vispar du blixtsnabbt ihop grädden till tårtan bakelsen eller din varma choklad. På bara någon minut är grädden…
Läs mer...


Smetskopa med avputtare
Enkelt att klicka ut smeten i formenAvputtare skrapar skopan renLätt att få lika stora muffinsDen här smarta smetskopan har en praktisk avputtare i silikon som gör det lätt…
Läs mer...


Mjölströare
Perfekt för stora bakbordStrör ett jämnt lager mjölFungerar med alla sorters mjölMjölströaren är ett riktigt praktiskt bakredskap som gör att du snabbt kan rulla ut ett jämnt lager…
Läs mer...


3D Pepparkaksformar
Kreativa pepparkakorRoligt pyssel för hela familjenKul att dekoreraMed de här roliga 3D-pepparkaksformarna kan du baka och bygga ihop dinosaurier av pepparkaksdeg. Stansa ut degen med formen grädda i…
Läs mer...


Chokladsmältare
Enkelt att smälta smör & chokladKontrollerad uppvärmningRostfritt stål kan diskas i diskmaskinMed en chokladsmältare kan du enkelt smälta choklad och smör över ett vattenbad. Den lilla skålen rymmer…
Läs mer...


Portionstratt
Enkelt att dosera rätt mängdInget spillRymmer 05 literSvensktillverkade portionstratten är ett smart och enkelt verktyg som gör det enkelt att dosera smet och såser. Den lilla mynningen gör…
Läs mer...


Trippelnötsform i silikon
Superenkelt att göra egna pralinerUppskattad som gåvaBlir 24 st pralinerÄnda sedan den älskade trillingnöten försvann från hyllorna har det funnits ett vakuum i godisutbudet. Nu kan du tillverka…
Läs mer...


Slickepottslev med mått
Bra slev och effektiv slickepottHandtaget är ett praktiskt skedstöd Tesked & matskedsmått i slevenGraderad och slevformad slickepott i livsmedelsgodkänd silikon för matlagning och bakning. Slickepottsleven är värmebeständig upp till…
Läs mer...


Slickepottsked
Slickepott för alla typer av kärlTeskedsmått (5 ml)Skedstöd i handtagetSkrapa ut det sista ur burkar och skålar med den här smarta slickepottskeden i silikon. Skeden fungerar både som en…
Läs mer...


Fönsterkaksformar
Supergott och vackert julpyntFönster och upphängningshål5 st formar med julmotivMed fönsterkaksformarna kan du baka dekorativa och godisfyllda bakverk att julpynta med. Formarna har flera olika festliga julmotiv och…
Läs mer...


Magnetisk kökstimer
Fäster med stark magnetRött färgfält visar återstående tidPerfekt att fästa på kylskåpetMekanisk kökstimer med stark magnet som gör den enkel att fästa på kylskåpet och andra magnetiska ytor…
Läs mer...


Springform med keramikfat 23 cm
Lätt att ta bort kantenServera direkt från keramikfatet100% livsmedelsgodkänt silikonLättanvänd springform med snyggt keramikfat som gör det enkelt att göra proffsiga och goda bakverk. Med springformen kan du…
Läs mer...


Kakstämpel
84 utbytbara teckenStämpla namn och hälsningarKul pysselKakor är både kul att baka och bjuda på och är dessutom tacksamma att dekorera. Kakstämpeln ger dig möjlighet att skriva roliga…
Geléhallonform i silikon
Geléhallonform i silikon
Beskrivning av Geléhallonform i silikonSnabbt och enkeltKladdfrittFör allt möjligt smågodisNu kan du själv göra egna godisklassiker som geléhallon eller kanske uppfinna framtidens stora klassiker med dessa pralinformar. Pralinformarna gör det snabbt och enkelt att skapa konfektyr av gelé choklad kola eller annat gott. Formarna är framtagna tillsammans med professionella tillverkare av konfektyr och är gjorda av livsmedelgodkänt silikon. Formarna tål både ugnsvärme och frystemperaturer från -50°C till +230°C och kan diskas i maskin.Tips: Geléhallonen ska torka i 1-2 dygn ställ dem gärna på ett galler för att det ska vara så luftigt som möjligt. Vi har en grillkorg som passar perfekt för detta.Recept på gelehallon!Kommer från Frida Skattbergs matblogg - Fridas bakbloggGeléhallon 70 st:150 g Jordgubbar frysta – Vill du ha med hallonsmak så tar du 180 g Hallon.10 Gelatinblad1.5 dl Strösocker0.5 dl Sirap vit1.5 dl Vatten0.5 tsk CitronsyraGarnering:StrösockerCitronsyra – ifall du vill ha dem lite syrliga.Gör så här:Börja med att olja in silikonformar.Tina sedan jordgubbar i micron.Mixa jordgubbarna slätt i en mixer och sila bort de små kärnorna i en finmaskig sil.Lägg gelatinbladen i kallt vatten ställ åt sidan.Koka upp strösocker sirap och vatten i en kastrull på hög värme.Låt stormkoka i 5-6 minuter och rör sedan ner jordgubbsmixet.Krama vattnet ur gelatinbladen och rör ner dem i den varma jordgubbsblandningen.Tillsätt till sist citronsyra och rör om.Fördela smeten jämnt i formarna.Låt stelna svalt i 1 dygn.–Häll upp strösocker (och ev. citronsyra) på ett fat.Rulla godiset i sockerblandningen och lägg dem på ett galler.Låt de torka 1-2 dygn.Förvaras torrt!
Läs mer om Geléhallonform i silikon...
Sök bästa pris på Geléhallonform i silikon hos:
Kategori: Bakning