

Bakgaller 3 våningar
3 st stapelbara gallerHopfällbara benLätt att förvaraPraktiska och hopfällbara bakgaller som du kan stapla på varandra och lägga dina goda kakor och bakverk på när de ska svalna.…
Läs mer...


Bakunderlägg
Degen släpper lättLigger still när du kavlarErsätter gamla bakbordPraktiskt bakunderlägg som ersätter gamla bakbord och gör det enkelt att knåda och kavla ut degar på köksbordet eller diskbänken.&hellip:
Läs mer...


Portionstratt
Enkelt att dosera rätt mängdInget spillRymmer 0,5 literSvensktillverkade portionstratten är ett smart och lättanvänt verktyg som gör det enkelt att dosera smet och såser. Den lilla mynningen gör&hellip:
Läs mer...


Muffinsformar i silikon 6-pack Pastell 2 dl formar
Stadiga muffinsformar, finns i två storlekarTål ugn, frys, mikrovågsugn och diskmaskinÅteranvändbara, enkla att stapla och förvaraBaka muffins, cupcakes, varma förrätter och kalla glassbakelser&hellip:
Läs mer...


Justerbar tårtring
Stadgar upp sidorna när du bygger tårtanGrädda måttanpassade tårtbottnar &: kakor8,5 cm hög, justerbar diameter 16-30 cmMed en justerbar tårtring från tyska Westmark blir det enkelt att göra&hellip:
Läs mer...


Muffinsformar i silikon 12-pack Svartvita 75 ml formar
Stadiga muffinsformar, finns i två storlekarTål ugn, frys, mikrovågsugn och diskmaskinÅteranvändbara, enkla att stapla och förvaraBaka muffins, cupcakes, varma förrätter och kalla glassbakelser&hellip:
Läs mer...


Springform med keramikfat 23 cm
Lätt att ta bort kantenServera direkt från keramikfatet100% livsmedelsgodkänt silikonLättanvänd springform med snyggt keramikfat som gör det enkelt att göra proffsiga och goda bakverk. Med springformen&hellip:
Läs mer...


Stor bakmatta med mått & skalor 90×55 cm
Underlag som inte klibbar fastLinjer och bågar för perfekt formOmvandlingstabellerBakmatta Pro Edition XL är bakduken som har och klarar det mesta! Kavla och baka utan att dina alster…
Läs mer...


Chokladsmältare
Enkelt att smälta smör &: chokladKontrollerad uppvärmningRostfritt stål, kan diskas i diskmaskinMed en chokladsmältare kan du enkelt smälta choklad och smör över ett vattenbad. Den lilla skålen&hellip:
Läs mer...


Min Receptsamling Bakbok
Skapa en personlig och unik receptbokPlats för över 80 receptInkluderar tips och trixI Min Receptsamling, Bakbok kan du samla alla dina smarriga recept som du rivit ut ur…
Läs mer...


Bakplåtsduk i silikon
Tål värme upp till 230° C graderDeg och bakverk släpper enkelt från dukenKan diskas i diskmaskinenDen här praktiska bakplåtsduken i 100 % livsmedelsgodkänd silikon är ett miljösmart alternativ&hellip:
Läs mer...


Bakform balkar i silikon 30×30 cm
Flexibel, ställ in önskad storlekEnkelt att skära ut jämnstora bitarLivsmedelsklassad silikonGodis och konfektyr är gott och väldigt enkelt att göra om man har de rätta redskapen. Dessa balkar&hellip:
Läs mer...


Anna Hägerstedt Trippelnötsform i silikon
Superenkelt att göra egna pralinerUppskattad som gåvaBlir 24 st pralinerÄnda sedan den älskade trillingnöten försvann från hyllorna har det funnits ett vakuum i godisutbudet. Nu kan du tillverka&hellip:
Läs mer...


Bakform balkar i silikon 15×15 cm
Flexibel, ställ in önskad storlekEnkelt att skära ut jämnstora bitarLivsmedelsklassad silikonGodis och konfektyr är gott och väldigt enkelt att göra om man har de rätta redskapen. Dessa balkar&hellip:
Läs mer...


Hopfällbart bakplåtsställ
Plats för 4 plåtarTar liten plats vid förvaringHopfällbartEtt snyggt och praktiskt ställ som kan husera upp till 4 st plåtar samtidigt. Perfekt vid jäsning eller avsvalning efter gräddning.…
Geléhallonform i silikon
Geléhallonform i silikon
Beskrivning av Geléhallonform i silikonSnabbt och enkeltKladdfrittFör allt möjligt smågodisNu kan du själv göra egna godisklassiker som geléhallon eller kanske uppfinna framtidens stora klassiker med dessa pralinformar. Pralinformarna gör det snabbt och enkelt att skapa konfektyr av gelé choklad kola eller annat gott. Formarna är framtagna tillsammans med professionella tillverkare av konfektyr och är gjorda av livsmedelgodkänt silikon. Formarna tål både ugnsvärme och frystemperaturer från -50°C till +230°C och kan diskas i maskin.Tips: Geléhallonen ska torka i 1-2 dygn ställ dem gärna på ett galler för att det ska vara så luftigt som möjligt. Vi har en grillkorg som passar perfekt för detta.Recept på gelehallon!Kommer från Frida Skattbergs matblogg - Fridas bakbloggGeléhallon 70 st:150 g Jordgubbar frysta – Vill du ha med hallonsmak så tar du 180 g Hallon.10 Gelatinblad1.5 dl Strösocker0.5 dl Sirap vit1.5 dl Vatten0.5 tsk CitronsyraGarnering:StrösockerCitronsyra – ifall du vill ha dem lite syrliga.Gör så här:Börja med att olja in silikonformar.Tina sedan jordgubbar i micron.Mixa jordgubbarna slätt i en mixer och sila bort de små kärnorna i en finmaskig sil.Lägg gelatinbladen i kallt vatten ställ åt sidan.Koka upp strösocker sirap och vatten i en kastrull på hög värme.Låt stormkoka i 5-6 minuter och rör sedan ner jordgubbsmixet.Krama vattnet ur gelatinbladen och rör ner dem i den varma jordgubbsblandningen.Tillsätt till sist citronsyra och rör om.Fördela smeten jämnt i formarna.Låt stelna svalt i 1 dygn.–Häll upp strösocker (och ev. citronsyra) på ett fat.Rulla godiset i sockerblandningen och lägg dem på ett galler.Låt de torka 1-2 dygn.Förvaras torrt!
Läs mer om Geléhallonform i silikon...
Sök bästa pris på Geléhallonform i silikon hos:
Kategori: Bakning