LEGO City Great Vehicles Semesterhusbil 60283

LEGO City Great Vehicles Semesterhusbil 60283

LEGO 60283
Barn kan njuta av familjesemestrar varje dag med detta husbilslekset, inklusive massor av coola funktioner, minifigurversioner av en mamma och pappa samt en bebisfigur.

Flickor och pojkar kan resa dit fantasin tar dem med leksetet LEGO® City Semesterhusbil (60283). Denna leksak är fullpackad med realistiska funktioner för fantasifulla rollekar, inklusive möblerad insida med kök och sovplatser. Med minifigurer i form av en mamma och en pappa och en söt bebisfigur är allt klart för oändliga familjecampingäventyr.

Kreativt bygg- och lekskoj för barn från 5 år
Detta lekset innehåller en enkel, tryckt bygguide och Instructions PLUS. Denna interaktiva bygguide, en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor, med visningsverktyg för att zooma och rotera gör verkligen LEGO byggandet till en barnlek!

Den kreativa LEGO City världen
LEGO City Great Vehicles byggseten är fantastiska presenter till flickor och pojkar. Barn får chansen att utforska alla slags coola fordon och skapa berättelser och scenarier som skildrar det verkliga livet på ett roligt och spännande sätt.

Barn kan resa dit fantasin tar dem med det klassiska leksetet LEGO® City Semesterhusbil (60283), fullpackad med realistiska funktioner som inspirerar till roliga, verklighetsbaserade rollekar.
Vad finns i lådan? Allt ett barn behöver för att skapa en häftig husbil med massor av coola funktioner, plus minifigurer i form av en mamma och en pappa och en söt bebisfigur.
Semesterhusbilen har möblerad inredning med bord, kök och sängplatser. Och med en öppningsbar sidopanel och avtagbart tak finns det massor av utrymme för handgripliga lekar.
En fantastisk julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn från 5 år som älskar modellfordon och rollekar. Denna husbil kräver endast grundläggande byggkunskaper.
När den är färdigbyggd är semesterhusbilen 9 cm hög, 16 cm lång och 5 cm bred.
Med tillbehör som en cool sele till minifigurerna, campingkök och stekpanna, plus stekt ägg och croissant.
Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – del av gratisappen LEGO® Bygginstruktioner för smarta enheter. Denna interaktiva bygguide hjälper barn att bli mästerbyggare.
LEGO® City Great Vehicles äventyrsseten innehåller realistiska fordon och roliga karaktärer som inspirerar till fria, kreativa lekar samtidigt som de hjälper barn att utveckla fysiska färdigheter och självförtroende.
Alla LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
LEGO® City delar och klossar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Läs mer om LEGO City Great Vehicles Semesterhusbil 60283

LEGO City Great Vehicles Semesterhusbil 60283

LEGO

Hitta LEGO City Great Vehicles Semesterhusbil 60283 även hos:







Rulla till toppen