LEGO City Great Vehicles Traktor 60287

LEGO City Great Vehicles Traktor 60287

LEGO 60287
Denna coola röda traktor har massor av realistiska detaljer som barn kommer att älska, plus roliga karaktärer och tillbehör för timmar av LEGO® skoj!

Stärk barns kreativitet med leksetet LEGO® City Traktor (60287). Denna coola leksakstraktor har en rad realistiska funktioner, som stora bakdäck, tippbar skopa och höjbar bom. Med minifigurer i form av en bonde och hans dotter plus en kaninfigur, 2 höbalar och en grönsakslåda är allt klart för roliga bondgårdsäventyr.

En överraskning till pojkar och flickor från 5 år
Du hittar enkla bygginstruktioner till detta LEGO set i förpackningen. Eller så kan du ladda ner Instructions PLUS, en del av appen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide, med visningsverktyg för att zooma och rotera, hjälper unga byggare att bli mästerbyggare.

Alla fantastiska fordon i LEGO City
LEGO City Great Vehicles lekseten erbjuder realistiska fordon och maskiner och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifull rollek. Barn utforskar sitt favoritfordon på land, i luften eller till havs och utvecklar fysiska färdigheter och självförtroende när de bygger och leker.

Få kreativiteten att ta fart med det ikoniska leksetet LEGO® City Traktor (60287), en imponerande introduktion till den spännande LEGO City världen. Perfekt för pojkar och flickor från 5 år.
Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att skapa en cool leksakstraktor med massor av realistiska funktioner, plus 2 höbalar, en grönsakslåda, minifigurer i form av en bonde och dotter samt en kaninfigur.
Leksaken LEGO® City Traktor (60287) har stora däck, tippbar skopa, höjbar bom och minifigurhytt. Barn kan kombinera den med andra LEGO lekset för roliga lekar och coola uppvisningsmodeller.
Leksaken LEGO® City Great Vehicles Traktor är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 5 år.
När den är färdigbyggd är traktorn 10 cm hög, 17 cm lång och 7 cm bred.
Med tillbehör som en låda med pumpa, äpple och morötter, plus 2 höbalar.
Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide för barn. Del av gratisappen LEGO® Bygginstruktioner för smarta enheter.
LEGO® City Great Vehicles leksaker inspirerar till kreativa lekar som hjälper barn att utveckla fysiska färdigheter och självförtroende när de utforskar alla slags fordon och scenarier som skildrar verkligheten på ett roligt, spännande sätt.
Alla LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Läs mer om LEGO City Great Vehicles Traktor 60287

LEGO City Great Vehicles Traktor 60287

LEGO

Hitta LEGO City Great Vehicles Traktor 60287 även hos:







Rulla till toppen