LEGO Creator Huvudgata 31141

LEGO Creator Huvudgata 31141

LEGO Creator Huvudgata 31141
LEGO® fans från 9 år kan ta en rolig tur till stan med byggsetet LEGO Creator 3in1 Huvudgata (31141), med 4 olika byggnader: en hörnbyggnad med ett 3-våningshotell, en musikaffär, en skivaffär med ett band på taket och ett kafé. Byggnaderna kan sättas ihop för att skapa en gatuscen eller tas loss för att leka med separat.

Leksaksbyggnader inspirerar till oändlig kreativ lek
Små byggare kan skapa 3 olika stadsmodeller med detta LEGO Creator 3in1 lekset. De kan bygga huvudgatan med 4 byggnader och bygga om den till ett lägenhetshus med 4 våningar i art déco-stil med en park eller en marknadsgata med en valvport, med en fotostudio och en blomsteraffär. Varje set innehåller även 6 minifigurer för rollekar. Samla 3 set och sätt ihop de 3 individuella modellerna för att skapa en extra stor stadsscen.

Digitalt skoj för LEGO byggare
Låt appen LEGO Builder guida ditt barn på ett enkelt och intuitivt byggäventyr, där de kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och håll reda på sina framsteg.

3-i-1-leksak – Barn kan iscensätta spännande stadsberättelser med leksetet LEGO® Creator 3in1 Huvudgata (31141), med 3 modeller i 1: en stadsgata, en byggnad i art déco-stil och en marknadsgataOändlig lek – LEGO® fans kan bygga och bygga om 3 olika stadsscener: En gata med hotell, musikaffär, skivaffär och kafé, ett lägenhetshus med 4 våningar i art déco-stil eller en marknadsgata med en valvportÅtkomst från baksidan – Varje modell kan öppnas på baksidan så att barn kan vända på modellerna och iscensätta roliga berättelser med alla rum och tillbehörMassor av tillbehör – Bland huvudgatans tillbehör finns en kaffemaskin och musikinstrument, skyskrapan i art déco-stil har ett kylskåp och ett skrivbord och marknadsgatan med valvport har en schäslong6 minifigurer – Med kaféanställd, hotellreceptionist, sångare, rullstolsanvändare, barn och butiksbiträde. Karaktärernas hår och överkroppar kan bytas ut för större mångfaldEtt roligt bygge – Detta lekset med 1 459 delar erbjuder en givande byggupplevelse och kan ges som en julklapp eller födelsedagspresent till unga LEGO® fans från 9 år som gillar arkitekturUppvisningsmodell – Art déco-byggnaden är 38 cm hög, 19 cm bred och 14 cm djup och kan stolt visas upp i barnrummet mellan lekstundernaInteraktivt digitalt byggande – Med appen LEGO® Builder kan små byggare zooma in, rotera set i 3D och visualisera en digital version av sin modell på en smartphone eller surfplattaHög kvalitet – I över 6 decennier har LEGO® klossar tillverkats för att säkerställa att de är lika lätta att sätta ihop varje gångTestad säkerhet – LEGO® byggklossar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder

Läs mer om LEGO Creator Huvudgata 31141

LEGO Creator Huvudgata 31141

LEGO

Hitta LEGO Creator Huvudgata 31141 även hos:







Rulla till toppen