LEGO Disney Snurrande Rapunzel 43214

LEGO Disney Snurrande Rapunzel 43214

Fängsla barn från 5 år med setet LEGO | Disney Snurrande Rapunzel (43214), med ett byggbart ställ med dekorativa detaljer, nyckel och ett utrymme för LEGO figuren kameleonten Pascal, en LEGO minidocka av Rapunzel och en ”diamantklänning” som kan sättas ihop med paraplyet för att förvara minidockan. Barn kan njuta av ett enkelt och intuitivt byggäventyr med appen LEGO Builder, där de kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg.

Lek och lärande
Fans av Disneys Rapunzel utvecklar viktiga färdigheter när de leker med setet. Bygget hjälper till att bygga upp barns självförtroende och sätter fart på deras fantasi och kreativitet när de återskapar scener från filmen eller hittar på egna berättelser. Setet kan användas för sig eller kombineras med andra LEGO | Disney set (säljs separat).

Välkända karaktärer
Barn kan snabbt komma igång och leka med detta roliga set, med en LEGO minidocka av Disneys Rapunzel och en LEGO figur av kameleonten Pascal. Perfekt som en kreativ överraskningspresent till barn. Fantasifulla lekar – Överraska ett fan av Disneys Rapunzel med bygg- och leksetet LEGO | Disney Snurrande Rapunzel (43214). Det roliga börjar med bygget och tar inte slut Vad finns i lådan – Detta set med 89 delar har ett byggbart ställ med dekorativa detaljer och en nyckel, ett litet utrymme för en LEGO figur och en omvandlingsbar ”diamantklänning” med plats för en LEGO minidocka Välkända karaktärer – Med LEGO figurerna Disneys Rapunzel and kameleonten Pascal. Setet kan kombineras med andra Disney Princess set (säljs separat) eller användas individuellt för fria lekar Uppfinningsrik present för barn från 5 år – Barn kommer att älska detta set med massor av fantasifulla möjligheter, som blir en rolig födelsedagspresent eller överraskning Lek på språng – Lådan (med minidocka) är 11 cm hög, 6 cm bred och 5 cm djup, och setet är utformat för att barn ska kunna bygga och leka med det var som helst Ett nytt sätt att bygga – Låt appen LEGO Builder guida barn genom ett intuitivt byggäventyr. De kan spara set, hålla reda på sina framsteg och zooma in och rotera modeller i 3D medan de bygger Roligt samlarset – Sortimentet LEGO | Disney Diamond Dress erbjuder barn och fans en rad set med 5 olika prinsessor och deras ”diamantklänningar” Bygger viktiga färdigheter – Detta byggbara set med Disneys Rapunzel, med en detaljerad minidocka och ett slottsgårdsbygge, uppmuntrar till roliga fria och kreativa lekar som hjälper till att bygga viktiga färdigheter Kvalitet utan kompromisser – Ända sedan 1958 uppfyller LEGO delar stränga branschstandarder för att säkerställa att de är lätta att sätta ihop varje gång Säkerheten först – LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder

Läs mer om LEGO Disney Snurrande Rapunzel 43214

LEGO Disney Snurrande Rapunzel 43214

LEGO

Hitta LEGO Disney Snurrande Rapunzel 43214 även hos:







Rulla till toppen