LEGO Minecraft The Coral Reef 21164

LEGO Minecraft The Coral Reef 21164

Ge Minecraft™ spelare ett praktiskt lekset som ger liv åt spelets undervattensäventyr med oändligt ombyggbara LEGO® klossar.

Ge liv åt Minecraft™, det enormt populära onlinespelet för barn, i den verkliga världen med det praktiska setet LEGO® Minecraft Korallrevet (21164). Med oändligt ombyggbara LEGO klossar tar de kreativa bygglekarna aldrig slut.

Autentisk Minecraft action i ett undervattensäventyr
Barn kan följa med Minecrafts populära våghals Alex när hon dyker ner i Minecraft havet i jakt på dolda skatter i det färgglada korallrevet. Setet är fullspäckat med fantasifulla Minecraft funktioner – från blåsfiskarna som simmar förbi till skattkistan som plötsligt dyker upp. Och precis som i alla spännande Minecraft berättelser finns det också en nervkittlande svärdstrid mot en drunknad zombie.

LEGO® Minecraft™ Korallrevet (21164) är en praktisk överraskning för Minecraft spelare som ger liv åt spelets undervattensäventyr med oändligt ombyggbara LEGO klossar.
Hållbart LEGO® Minecraft™ set med den populära spelkaraktären Alex, med dykarhjälm, magiska byxor och svärd, plus en drunknad, 2 blåsfiskar (1 ”uppblåst”, 1 normal) och tillbehör.
Barn kan följa med Alex, den våghalsiga Minecraft™ hjälten, när hon dyker ner i havet för att söka efter gömda skatter i det färgglada korallrevet och kämpar mot ett överraskande anfall av en drunknad.
För byggare från 7 år. Överraska Minecraft™ spelare med en verklig Minecraft modell. Den perfekta överraskningen för spelare som vill ta sin Minecraft upplevelse till nästa nivå.
Setet är 7 cm högt, 10 cm brett och 10 cm djupt – lagom litet för praktiska lekar och stort nog som imponerande uppvisningsmodell.
Den färgglada korallrevsscenen är fullspäckad med autentiska Minecraft™ detaljer och häftiga tillbehör, som den gömda skattkistan som kan öppnas för att avslöja en fisk och en pärla.
Detta LEGO® Minecraft™ set är gjort för att hålla och är oändligt ombyggbart och lätt att kombinera med andra LEGO Minecraft set.
Det breda utbudet av LEGO® Minecraft™ lekset ger liv åt onlinespelet med karaktärer, scener och funktioner som återskapas med en fantasifull blandning av hållbara LEGO® klossar.
LEGO® delar uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Läs mer om LEGO Minecraft The Coral Reef 21164

LEGO Minecraft The Coral Reef 21164

LEGO

Hitta LEGO Minecraft The Coral Reef 21164 även hos:







Rulla till toppen