LEGO Ninjago Ninjornas draktempel 71759

LEGO Ninjago Ninjornas draktempel 71759

Ninjornas draktempel (71759) hjälper barn från 4 år att utveckla sina byggfärdigheter. Leksetet innehåller en rörlig drake, 2 ninjatempel, 2 rörliga träd, ett drakägg och 4 minifigurer: ninjorna Kai och Nya och den onda Kobramekanikern och Listiga ormen.

Ett lekset som inspirerar små byggare
Detta ninjalekset har utformats särskilt för att ge barn från 4 år en fantastisk bygg- och lekupplevelse. Varje klosspåse i lådan innehåller en modell och en karaktär att bygga så att barn snabbt kan komma igång med all action. Det finns också en startkloss som ger barn en delvis färdigbyggd bas för att komma igång med draken.

Digitalt skoj för hela familjen
Till detta lekset finns interaktiva, digitala bygginstruktioner som gör upplevelsen ännu roligare för små byggare. De finns i gratisappen LEGO® Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor och låter små barn zooma, rotera och visualisera modellen medan de bygger. De kan även när som helst spara sina framsteg i appen.LEGO® set för nybörjare – Leksetet LEGO NINJAGO® Ninjornas draktempel (71759) låter barn från 4 år utveckla byggfärdigheter med en rolig och givande upplevelse4 minifigurer – Innehåller ninjorna Kai och Nya, Listiga ormen på en motorcykel och Kobramekanikern med ett spjut och en katapult så att unga byggare kan hitta på äventyrliga rollekarLeksaksdrake med massor av action – Draken har rörligt huvud, svans och vingar, och kan byggas snabbt av små barn med hjälp av startklossenPresentidé för LEGO® fans – Detta byggset med 161 delar är en presentidé för barn från 4 år som låter dem ha roligt tillsammans med sina ninjahjältarUppvisningsmodell – Draken är 9 cm hög, 23 cm lång och 16 cm bred och blir en iögonfallande modell i varje barns sovrumEn introduktion till byggande med LEGO® klossar – 4+-lekseten hjälper barn att lära sig bygga, samtidigt som resten av familjen också kan vara med och lekaEtt snabbt bygge – Enkla steg-för-steg-instruktioner med bilder guidar barn genom hela byggprocessenInteraktivt digitalt byggande – Med gratisappen LEGO® Bygginstruktioner kan byggare zooma, rotera och visualisera en digital version av sin modell på en smartphone eller surfplattaHög kvalitet – Ända sedan 1958 har LEGO® klossar tillverkats för att säkerställa att de alltid är lätta att dra isär – ninjastyrka behövs inte.Testad säkerhet – LEGO® byggklossar testas noggrant för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder

Läs mer om LEGO Ninjago Ninjornas draktempel 71759

LEGO Ninjago Ninjornas draktempel 71759

LEGO

Hitta LEGO Ninjago Ninjornas draktempel 71759 även hos:







Rulla till toppen