LEGO Technic Tung bärgningsbil 42128

LEGO Technic Tung bärgningsbil 42128

Öppna teknikens värld med modellen LEGO® Technic Tung bärgningsbil (42128). Fullspäckad med detaljer som gör den perfekt som hyllning till världens mest omtyckta bärgningsbilar. Kolla in den autentiska grillen, luftfiltren, lyktorna, avgasröret och den coola färgskalan. Utforska sedan alla pneumatiska och mekaniska funktioner som gör denna modell så realistisk.

En byggleksak fullspäckad med riktiga funktioner
Denna bärgningsbil med kran är full av imponerande funktioner. Öppna huven för att se den 6-cylindriga motorn med rörliga kolvar. Styr genom att rotera spaken på taket. Aktivera kranen, pumpa upp bommen, dra ut vinschen och fäll ut stödbenen. Och för första gången i LEGO Technic historien har detta fordon en lyftaxel för att fälla ner extra hjul och sprida ut lastvikten.

En fantastisk introduktion till teknikens värld
LEGO Technic seten har realistiska rörelser och mekanismer som introducerar LEGO byggare till teknikens värld på ett lättillgängligt och realistiskt sätt.Bygg en autentisk LEGO® Technic modell av en klassisk bärgningsbil.Fullspäckad med realistiska funktioner som utfällbar kranbom.Med mekaniska funktioner som fungerande vinsch, stödben och axel.En cool present till barn och tonåringar från 11 år som älskar byggleksaker.Modellen är 22 cm hög (med kranen nedfälld).Styr bärningsbilen genom att rotera spaken på taket.Kolla in den autentiska grillen, luftfiltren och den coola färgskalan.LEGO® Technic erbjuder en fantastisk byggutmaning för unga LEGO fans.LEGO® Technic delar uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder.LEGO® Technic delar uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Läs mer om LEGO Technic Tung bärgningsbil 42128

LEGO Technic Tung bärgningsbil 42128

LEGO

Hitta LEGO Technic Tung bärgningsbil 42128 även hos:







Rulla till toppen