Pralinform hjärta

Pralinform hjärta

35 st hjärtformade pralinerDiskas enkelt i diskmaskin100% livsmedelsgodkänd silikonMed pralinformen hjärta är det enkelt att göra goda geléhjärtan och hjärtformade chokladpraliner. Pralinformen ger 35 st hjärtformade praliner perfekta att ge bort eller att lägga i skålar som bjudgodis!Formen är tillverkad i 100% livsmedelsgodkänt silikon och tål temperaturer mellan -50 °C till +230 °C. Pralinformen kan förvaras i frysen användas i ugnen och diskas enkelt i diskmaskin efter användning.Recept på gelehjärtan2 1/2 dl strösocker (250 g)1 dl vatten1/2 dl glykossirap (75 g)225 g frysta hallon12 gelatinblad1 tsk citronsyraströsocker att rulla geléhallonen i1. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten.2. Koka strösocker vatten och glykossirap i en kastrull till 150 grader. Värm under tiden hallonen i en kastrull och mixa till en puré. Sila purén genom en finmaskig sil för att bli av med kärnorna.3. Tillsätt purén till sockerlösningen och värm upp på nytt till 125 grader.4. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och tillsätt tillsammans med citronsyran i kastrullen. Rör om väl.5. Häll upp hallonsmeten i formar och låt stå i rumstemperatur i c:a 2 dygn.6. Rulla hallonen i strösocker!Recept av Peter Dahlberg. Mer inspo hittar du i Peters blogg och instagram!

Läs mer om Pralinform hjärta

Pralinform hjärta

Kökssaker

Hitta Pralinform hjärta även hos:







Rulla till toppen