Riskokare för mikron

Riskokare för mikron

Koka ris i mikronMinimerar antalet kladdiga och vidbrända kastrullerAllt ris går att ätaAtt koka ris i micron är det lättaste sättet att få perfekt ris. Till och med riset på botten av kastrullen går att äta. Genom att koka ris i mikron håller du spisen ren och slipper obehagliga överraskningar som kokar över och stinker vidbränt. När mikron säger pling är riset klart – och perfekt. Du sparar ris rengöringsmedel och kraft. Det enda du måste ha är en mikrovågsugn.1. Mät upp ris och häll på vatten2. Ställ in mikron på 15 – 17 minuter. KÖR!3. PLING! Riset är klart och det utan kladd.Instruktion på svenska 15lInstruktion på engelska 15l och 25l

Läs mer om Riskokare för mikron

Riskokare för mikron

Övrigt

Hitta Riskokare för mikron även hos:







Rulla till toppen