Väska på vattenflaskan

Väska på vattenflaskan

Fäst på vattenflaskanFäst på handledenFicka för alla småprylar BOB – Bag on Bottle är – en smart liten väska som går att sätta fast på vattenflaskan eller handleden. Den lilla väskan träs på vattenflaskan och hjälper dig att hålla reda på nycklar hårsnoddar och biljett till träningspasset.Väskan rymmer en Iphone 8 (utan skal) och eftersom dragkedjan är dubbelriktad fungerar den med alla sorters hörlurar. Perfekt om du använder väskan på armen när du är ute och går eller springer.Mått: ca 75 mm bred ca 140 mm hög ca 20 mm djupIdén till väskan fick innovatören Maria Härdig en dag när hon tränade och hade bråttom i omklädningsrummet. – Jag hittade inte låset i min ryggsäck och jag hittade inte hårsnoddarna heller berättar Maria. När passet ska börja så märker jag att jag glömt att ta av mig klockan och halsbandet. Där och då tänkte jag att det borde gå att ordna med en liten väska som man sätter på vattenflaskan.

Läs mer om Väska på vattenflaskan

Väska på vattenflaskan

Gadgets

Hitta Väska på vattenflaskan även hos:
Rulla till toppen